52.2107 Colgate

Vitare tänder på fem dagar!

Jag tror förstås inte på underverk och inte heller på att Colgates tandkräm kan lyckas trolla tänderna vitare. Här är en inbyggd penna i tandborsten som man ska gnugga på tänderna efter borstningen. 

Men reklamen är snyggt gjord. Annorlunda. Inte med det vanliga blå utan rött och vitt. Modellen kör tack och lov inte tungan över tänderna, som det vanligtvis alltid ska göras på nyborstade tänder. Gör man det normalt? Den känns fräsch. Jag var nära att köpa tandkrämen men priset är över min budget, jag använder eltandborste och effekten är oslagbar – min tandläkare har slutat tjata om tandtråd… De tekniska argumenten är snyggt paketerat. Enbart tjejer i reklamen, men på något sätt kan jag acceptera det.

Filmen är producerad i Storbritannien, vad det verkar, och som vanligt hittar man inte den svenska versionen vare sig på Youtube eller hemsidan. Därför blir betyget bara mediokert, lagom bra.

Tandkrämsreklam är nog ett av de svåraste produkter att marknadsföra. Blöjor, bindor, diskmedel sorterar väl under den kategorien också.

#blogg100

https://youtu.be/Nl7Fokrgg00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.