#22 Lösenord

Jag har så många lösenord så jag måste ha en lååååång lista uppskriven för att komma ihåg dem. Ja, listan är analog, känns faktiskt konstigt att ha den digital.

Den listan har jag med mig för det mesta. Utöver dem har jag ju andra lösenord, till hemsidor, bloggar etc som ligger i anslutning till dess respektive projektmapp. Dessa bär jag inte med mig överallt.

Efter frukostmötet igår hade jag ca tre timmars håltid tills nästa bokade möte i Malmö. Jag traskade till Stadsbiblioteket för att sitta på deras café och surfa lite med min iPad. Tänkte att jag kunde ju blogga dagens där.

Men det gick inte så bra. Råkade visst inte ha just det lösenordet med mig. Snopet.

Det var ett tag sedan jag varit på bibliot. Caféet var flyttat, finns nu i f d lässalen. Är lite mindre stajlat än det förra. Cappuccinon var god dock. Jag frågade om de hade wi-fi där i caféet. Det visste de inte… Nåja, receptionen kunde svara på den frågan i alla fall. Jag berättade för cafépersonalen att det fanns wi-fi, men uttrycket hon gav var totalt nollställt. Visste hon inte vad det är, eller?

Och jag behövde inte göra någonting, iPaden mindes lösenordet, även om det var längesedan jag var på biblioteket och surfade.

wifi

#22.2014 #blogg100

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.